کد خبر 536699
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵

صحبت‌ها یا بهتر بگوییم کنایه‌های روز گذشته کیومرث هاشمی نشان داد که اختلافات بین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در آستانه المپیک 2016 بسیار جدی است.

به گزارش مشرق، "ورزش در شرایط عادی تنش دارد، اگر منِ مسئول بخواهم با حرف‌ها و گفتارم تنش ایجاد کنم در ورزش اثر معکوس می‌گذارد." بخش کوتاهی از صحبت‌های روز گذشته کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک است که این روزها با چالش بزرگی به نام بودجه و البته خزانه‌دار مواجه شده است.

کیومرث هاشمی در ادامه صحبت‌های خود درباره تعامل با وزارت ورزش در فاصله باقی مانده به المپیک ریو هم حرف‌های مهمی زد. وی در این باره گفت: "تعامل یعنی فدراسیون‌ها حمایت شوند، یعنی آن‌ها استقلال خود را حفظ کنند. تعامل به این معناست که به نظر فدراسیو‌ن‌ها اعتماد کنیم و به توانمندی ورزشکاران اعتقاد داشته باشیم. تلاش ما این است فضای ورزش کشور بدون تنش مدیریت شود."

نگاهی کوتاه به صحبت‌های رئیس کاملا مشخص می‌کند که روی صحبت‌های هاشمی با چه کسی است. زمانی که محمدعلی شجاعی از خزانه‌داری کمیته ملی المپیک استعفا کرد اعضای هیات اجرایی در آن جلسه اعلام کردند منتظر نظر مشورتی وزیر ورزش می‌مانند، اما این نظر مشورتی هیچ وقت اعلام نشد. با وجود ارسال نامه رسمی به وزارت ورزش، گودرزی هیچ پاسخی به این درخواست نداد. وی حتی در گفت‌وگوهای متعددی که داشت اعلام کرد درخصوص استعفای شجاعی، کمیته ملی المپیک تصمیم‌گیرنده است.

البته به نظر می‌رسد وزیر خیلی هم به این صحبت‌هایش پایبند نبوده و دقیقا وقتی قرار بود کیومرث هاشمی گزینه خود را برای خزانه‌داری پیشنهاد دهد، وزیر با این موضوع مخالفت کرد. با این اتفاق تنش‌های بین کمیته ملی المپیک با وزارت ورزش بازهم علنی شد و صحبت‌های روز گذشته هاشمی هم درباره ایجاد تنش در ورزش کاملا کنایه‌اش را به وزیر به خوبی نشان می‌داد.

کیومرث هاشمی حتی به استقلال فدراسیون‌ها هم اشاره می‌کند، جایی که وزارت ورزش با دخالت‌های بدموقعش در فدراسیون‌های مختلف از جمله فوتبال برخی موارد را زیر سوال برده است. به طوری که قبلا با رد صلاحیت کرانچار از حضور وی در تیم امید جلوگیری کرد و حالا در تلاش است با وجود داشتن اساسنامه مستقل در فدراسیون فوتبال، شخصی را به عنوان سرپرست در این فدراسیون معرفی کند.

اگرچه رئیس کمیته ملی المپیک در صحبت‌هایش از شخص خاصی نام نبرده، اما این صحبت‌ها نشان می‌دهد تنش در ورزش به روشنی قابل درک است. حالا که فدراسیون‌ها و ورزشکاران و همین طور مربیان نیازمند حمایت مادی و معنوی از دو دستگاه بزرگ ورزش در آستانه المپیک ریو هستند، چالش‌های به وجود آمده این نگرانی را ایجاد کرده که می‌توان نتایج المپیک لندن را تکرار کرد؟ می‌توان با حل مسائل مالی بزرگترین دغدغه ورزشکاران را از بین برد و با برگزاری اردوهای برون‌مرزی برای آمادگی ورزشکاران آنها را برای رویداد بزرگی چون المپیک آماده کرد؟

مشکل بزرگی همچون خزانه‌دار همچنان باقی است و هنوز نه وزارت ورزش و نه کمیته ملی المپیک تصمیم خاصی در این باره نگرفته‌اند. با وجود اینکه بودجه هفته گذشته به خزانه کمیته ملی المپیک واریز شده، اما شجاعی به خاطر استعفایش در آبان ماه از امضای چک‌ها خودداری کرده است.

مشکلات داخلی ورزش ایران و ایجاد تنش تنها باعث می‌شود تا دود آن به چشم ورزشکاران برود. ورزشکارانی که تنها تمرکزشان برای کسب مدال و افتخارآفرینی در المپیک است، اما با این اوضاع مشخص نیست چه نتیجه‌ای برای کاروان ایران رقم بخورد.

شاید بتوان به صورت وبلاگی مطالبی را در دفاع از مدیریت کلان ورزش نوشت و دستوری مطیع برخی ها بود، اما اینها فقط در حد یک نوشته ‌اند.

شاید بتوان طوری وانمود کرد که در آستانه المپیک 2016 حال ورزش خوب است، اما تو باور نکن.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس